Acum aproximativ doi ani,presedintele statului Israel,Shimon Peres facea urmatoarea declaratie:

Vorbea serios sau a zis doar asa in gluma.Venind totusi de la seful unui stat nu poate fi gluma,nu la nivelul asta.Dar ce a vrut oare sa spuna?

Aveam recent o discutie cu cineva pe tema “cum se face ca desi reprezinta o proportie atit de mica din populatia Statelor Unite ale Americii, evreii au un lobby atit de puternic ?” – ATENTIE, diferita de “dom’le, evreii astia conduce lumea, dom’le”.

Trecind peste cit sunt de uniti intre ei, ca uniti sunt si altii, una dintre chestiile speculate a fost ca in general isi imping copiii sa faca scoala, multa scoala. Nu scoala cu numele, ca in Romania, ci pe bune. De aia ii vezi ca actori si regizori la hollywood (scoala de arta e tot o scoala) si apoi producatori etc, de aia ii vezi conducind o circa de banci si institutii financiare, de aia sunt multi doctori evrei, ziaristi, economisti, avocati, cercetatori si savanti, scriitori etc.

Un exemplu care-mi vine in cap si mi se pare foarte elocvent e Jon Stewart (the daily show), care e actor/comedian si al carui frate e COO al NYSE.

Iar in cazul Romaniei, cand am intrat in cimitirul evreiesc am ramas uimit vazand o gramada de nume care mi-erau cunoscute. Am aflat ca spitalul Elias isi trage numele de la un doctor evreu, de ex. si erau multi alti doctori, ingineri, arhitecti etc.

Si daca nu erau fascistii si comunistii, poate acum ar fi avut si Romania mai multi intelectuali, mai multe elite, evrei, romani sau uzbeci e mai putin important atita timp cat ei lucrau in si pentru Romania.

Referitor la Statele Unite, situatia e mai asemanatoare decit ai crede. Anti-intelectualismul e “rampant”. Retarzii cu putina scoala sau cu “bible school/college” se uita la Fox News unde afla de la fox and friends care au terminat Harvard, cistiga milioane pe an si stau in gated communities cum politicienii democrati nu-s “in touch” cu populatia.

Si apoi ii vezi pe retarzi cum se opun unor masuri care i-ar ajuta (healthcare) si cum sprijina masuri care ii lovesc pe ei si ii ajuta doar pe bogatasi (tax cuts pt cei care cistiga > 250.000 pe an).

Si vezi cum 20-25% din populatie crede ca Biblia e adevarata cuvint cu cuvint, ca Pamintul are aprox 6000 de ani vechime, ca nu exista evolutie etc.

Astia n-ar trebui sa aiba drept de vot, pentru ca ei sunt motivul pentru care o democratie poate cadea in dictatura.

Si toate astea pentru ca sistemul de educatie da rateuri. si din ce da mai multe rateuri sunt mai multi din astia care vor Biblia predata in scoala si care vor creationism fortat in scoala in loc de evolutie. Este o “downward spiral” care e tare greu de oprit.

Uitati-va la Grecia.Cu mult timp inainte de criza,auzeam de la unu de la altu texte de genul : „Bai,eu nu stiu din ce traiesc Grecii astia ca nu i-am vazut muncind”  sau „Grecii o duc foarte bine,muncesc putin si sunt platiti foarte bine,ca in Occident”.Nu cred ca mai e nevoie sa mai detaliez o notiune de economie elementara si anume nu poti cheltui mai mult decat produci.Cu alte cuvinte produci 10 lei dar consumi 15 lei,pentru ca grecii asta au facut au trait pe datorie,iar acum mult prea obisnuiti cu stilul de viata lejer in care s-au complacut in ultimele decenii nu pot accepta ca trebuie sa munceasca cu adevarat si nu doar sa munceasca dar sa si fie performanti.Ce s-a intamplat cu dinozaurii?Nu s-au putut adapta si deci au disparut.

Dupa cum spunea Shimon Peres,este incredibil pentru o tara asa de mica cea ce au reusit,calitate vs cantitate.
Putine tari reusesc sa le aiba pe ambele in cantitati proportionale,una dintre ele fiind Germania.

Evreii au in sange dorinta de dominare,le-a fost inoculata in secole de suferinta si pribegii,daca veti citi Talmudul aveti toate sansele sa va socati si sa va schimbati parerea despre evrei poate chiar sa ajungeti sa ii urati.Inainte de a ma lansa intr-o expunere despre Talmud vreau doar sa spun ca nu sunt antisemit si ca scopul aceastui articol nu este acela de a denigra evreii si nici de a „demasca” conspiratia evreiasca  ci doar acela de a incerca sa intelegem fenomene care au influentat societatea in care traim.

Iata ce a gasit in Talmud :Talmud, Iebhammoth 61a :Doar evreii au dreptul sa fie numitzi oameni , nu si neevreii.Talmud, Iore Dea 377, 1 : Servitorii ne-evrei morti trebuiesc inlocuiti precum vacile sau asinii pierduti. Nici un fel de simpatie pentru evreii care-i angajeaza.Talmud, Jalkut Rubeni Gadol 12b: Sufletele neevreilor provin din spirite spurcate , pe care le numim porci.Talmud, Tosaphot, Jebamoth 94b: Daca mancati in prezenta unui ne-evreu este ca si cum ati manca un caine.Talmud, Yebamoth 98a: Toti copiii goymilor sunt animale.Talmud, Orach Chaiim 57, 6a : Nu trebuie sa aveti mai multa mila pentru un ne-evreu decat pentru un porc bolnav de stomac.Talmud, Kerithuth 6b p. 78 :Doar evreii sunt fiinte umane , ne-evreii sunt animale .Talmud, Kethuboth 110b :Pentru a interpreta un psalm un rabin a spus: Psalmistul ii compara pe ne-evrei cu fiarele spurcate.
Talmud, Abhodah Zarah 4b
: Puteti omori un necredincios cu propriile maini.
Talmud,
Abhodah Zarah 26b T. : Chiar si cel mai bun goym trebuie omorat .(Tov se be-goim harog).
Talmud, Bammidber Raba c 21 & Jalkut 772
: Evreii care varsa sangele necreinciosilor aduc ofranda lui Dumnezeu.

Ok,deci in principiu ce deducem de aici,ca ei in ciuda faptului ca la vremea cand s-au scris aceste versete erau in robie sau prigoniti te miri pe unde se considerau superiori tuturor si considerau ca sunt indreptatiti sa domneasca peste celelalte natii.


Aboda Sarah 37a: „O fata non-evreica care are doar 3 ani poate fi violata.”

Abhodah Zarah 2a T: „Fa bisnita in continuare cu non-evreii daca au sa dea bani.”

Abodah Zarah 17a: „Nu exista o singura curva in lume cu care rabinul Eleazar sa nu fi facut sex.”

Abodah Zarah 22a-22b: „Non-evreii prefera sex cu vacile.”

Abodah Zara 26b: „Chiar si cei mai buni dintre non-evrei trebuie sa fie omorati.”

Abodah Zarah 36b: „Fetele non-evreice sunt in stare de „niddah” (mizerie) de la nastere.”

Babba Bathra 54b: „Proprietatea non-evreiasca apartine evreului care a folosit-o primul.”

Baba Kamma 37b: „Non-evreii sunt in afara protectiei Legii si Dumnezeu le-a expus banii lor Israelului.”

Baba Kamma II 3a: „Evreii pot folosi minciuni („subterfugii”) pentru a insela un non-evreu.”

Baba Kamma 113a: „Orice evreu ii este permis sa foloseasca minciuni si marturie falsa pentru a aduce un non-evreu in ruina.”

Baba Mezia 24a: „Evreii pot fura de la non-evrei. Daca un evreu gaseste un obiect pierdut de un non-evreu, nu trebuie sa-l inapoieze.” (De asemenea este afirmat si in Baba Kamma 113b)

Baba Mezia 114a-114b: „Non-evreii nu sunt oameni. Doar evreii sunt oameni.”

Baba Necia 114,6: „Evreii sunt fiinte umane, dar natiunile lumii nu sunt umane ci bestii.”

Choschen Ham (156,5 Hagah): „Evreul are voie sa se duca la Akum (non-evreu), sa-l conduca, sa faca afaceri cu el, sa-l insele si sa-i ia banii. Pentru ca bogatia non-evreilor trebuie sa fie privita ca proprietate comuna si apartine primului care o ia.”

Choschen Ham 183, 7: „Daca doi evrei au inselat un non-evreu, trebuie sa imparta profitul.”

Choschen Ham 266,1: „Un evreu poate pastra orice gaseste si apartine unui Akum (non-evreu). Ca cel ce intoarce proprietatea pierduta la non-evrei pacatuieste impotriva Legii prin a creste puterea infractorilor Legii. Este vrednic de lauda, totusi, sa intorci proprietatea pierduta daca este facut sa onoreze numele lui Dumnezeu, cu alte cuvinte, daca faci asa, Crestinii vor ridica in slavi pe Evrei si ii vor privi ca pe oameni onorabili.”

Choschen Hamm 388, 15: „Daca se poate dovedi ca cineva a dat banii Israelitilor la Goyim, trebuie gasita o posibilitate prudenta sa-l razi de pe fata pamantului.”

Erubin 21b: „Oricine nu se supune rabinilor merita moarte si va fi pedepsit prin a fi fiert in excremet fierbinte in iad.”

Erubin 43b: „Cand Mesia va veni toti vor fi sclavii evreilor.”

Gad. Shas. 2:2: „Un evreu poate viola o fata non-evreica, dar nu se poate casatori cu ea.”

Gittin 57a: „Iisus este in Iad si este pedepsit prin a fi fiert in sperma. Crestinii sunt fierti in balegar.”

Gittin 57b: „4 miliarde de evrei au fost omorati de romani in orasul Bethar.”

Gittin 58a: „16 milioane de copii evrei au fost infasurati in hartii si arsi de vii de catre romani.”

Gittin 69a: „Pentru a-si vindeca carnea, un evreu trebuie sa ia praf care zace in umbra unei toalete exterioare, sa-l amestece cu miere si sa-l manance.”

Gittin 69b (p. 329): „Pentru a vindeca boala pleurezie un evreu trebuie sa ia excrementul unui caine alb, sa-l framante cu balsam, dar daca se poate ar fi preferabil sa nu manance excrementul cainelui.”

Gittin 70a: „Rabinii au crezut: Dupa ce iese de la toaleta, un barbat nu ar trebui sa intretina raport sexual pana nu a asteptat suficient sa mearga jumatate de mila, pentru ca demonul toaletei este cu el in acea perioada; daca o sa intretina, copiii lui vor fi epileptici.”

Hagigah 27a: „Niciun rabin nu poate ajunge in iad.”

Hilkkoth Akum XI: „Nu salva Goyim in pericol de moarte.”

Kilkhoth Akum X1: „Nu arata nici o mila la Goyim.”

Kethuboth 3b: „Actul sexual cu non-evreii este precum actul sexual cu animalele.”

Kethuboth 11b: „Sexul este permis cu o fetita de 3 ani, lacrimile vor veni din ochi din nou si din nou, tot asa si virginitatea se va intoarce fetitei de sub 3 ani.”

Kerithuth 6b pagina 78, Jebhammoth 61a: „Doar evreii sunt oameni, non-evreii nu sunt oameni, ci vite.”

Kiddushin 66c: „Cei mai buni dintre non-evrei… omoara-i.”

Iore Dea 337, 1: „Asa cum inlocuiesti vite si magari, tot asa inlocuiesti si non-evreii morti.”

Libbre David 37: „Sa comunici orice unui Goy despre relatiile noastre religioase ar fi egal cu omorarea tuturor evreilor, pentru ca daca goyim ar stii ce invatam noi despre ei, ne-ar omora in mod deschis.”

Libbre David 37: „Daca un evreu va fi chemat sa explice orice parte din cartile rabinice, va trebui sa dea doar explicatii false. Oricine va viola aceasta lege va fi omorat.”

Midrasch Talpioth 225: „Non-evreii au fost creati pentru a servi evreilor ca sclavi.”

Menahoth 43b-44a: „Un barbat evreu este obligat sa spuna urmatoarea rugaciune in fiecare zi: Multumesc Dumnezeule ca nu m-ai facut non-evreu, o femeie sau un sclav.”

Moed Kattan 17a: „Daca o persoana este tentata sa faca rau, ar trebui sa se duca intr-un oras unde nu este cunoscut, sa se imbrace in haine negre, sa-si acopere capul in negru si sa faca ceea ce inima ii doreste pentru ca numele lui Dumnezeu sa nu fie pangarit.”

Nedarim 23b: „Cel care doreste ca nici un juramant facut in timpul anului sa fie valabil, lasa-l sa stea la inceputul anului nou si sa declare, „Orice juramat voi face in viitor va fi nul.” Juramintele lui sunt apoi invalide.”

Nidrasch Talpioth, p. 225-L: „Iehova a creat non-evreul in forma umana pentru ca evreul sa nu trebuiasca sa fie servit de bestii. Non-evreul este prin urmare un animal in forma umana condamnat sa serveasca evreul zi si noapte.”

Number 31:17-18: „Va trebui sa omori orice baietel si toate femeile care au facut sex impreuna, dar sa nu omori femeile tinere care nu au facut sex niciodata. Poti sa le tii tu pentru tine.”

Orach Chaiim 57, 6a: „Trebuie sa te fere?ti de non-evrei chiar mai mult decat de porci bolnavi.”

Pesahim 111a: „Este interzis cainilor, femeilor sau palmierilor sa treaca printre doi barbati si nici ca mai multi altii sa mearga printre caini, femei sau palmieri. Sunt implicate pericole speciale daca o femeie e la soroc sau sta la drumuri incrucisate.”

P’sachim, fol. 113, col. 2: „Cinci lucruri Canaan si-a invatat fii: Iubiti-va intre voi, iubiti talharia, iubiti excesul, urati-va sefii si niciodata sa nu spuneti adevarul.”

Rosh Hashanah 17a: „Crestinii si toti cei care resping Talmudul vor ajunge in iad unde vor fi pedepsiti pentru toate generatiile.”

Sanhedrin 43a: „Iisus a fost executat pentru ca practica magie.”

Sanhedrin 43a: „Iisus a meritat executia: În ajunul Pesah (Pastele evreiesc), Iisus a fost spanzurat… Presupui ca era unu pentru care putea fi facuta o aparare? Nu a fost el ademenitor?

Sanhedrin 54b: „Un evreu poate face sex cu un copil atata timp cat acel copil are peste 9 ani.”

Sanhedrin 55b: „Daca un evreu a comis bestialitate in ignoranta; acolo trebuie sa fi fost un obstacol si degradare (pentru ca animalul sa fie extaziat) si in cazul acesta este decat degradare, dar niciun pacat; sau poate degradare fara a avea un obstacol (animalul este in extaz)?”

Sanhedrin 55b: „O virgina de 3 ani si o zi poate fi obtinuta in casatorie prin raport sexual iar daca sotul ei decedeaza si fratele sotului ei face concubinaj cu ea, ea devine a lui.”

Sanhedrin 56a-b: „Ea care este descendenta printeselor si a guvernantilor (Fecioara Maria) a curvit cu tamplarii.”

Sanhedrin 57a: „Un evreu nu trebuie sa plateasca un non-evreu banii care ii datoreaza pentru munca.”

Sanhedrin 57a: „Cand un evreu omoara un non-evreu, nu se va aplica pedeapsa cu moartea. Ce fura un evreu de la un non-evreu poate pastra.”

Sanhedrin 58b: „Daca dai o palma unui Israelit, e ca si cum ai da o palma lui Dumnezeu.”

Sanhedrin 59: „Omoara pe cei mai buni dintre non-evrei. Versiunea in Ebraica: „Tob Shebbe Goyim Harog!”

Sanhedrin 59a: „Sa omori Goyim e ca si cum ai omora animale salbatice.”

Sanhedrin 59a: „Un goy care se uita in Lege (Talmud) este vinovat de moarte.”

Sanhedrin 76a: „Dumnezeu nu va cruta un evreu care „casatoreste fiica lui cu un batran sau care ia o sotie pentru baiatul lui mic sau intoarce un obiect pierdut unui non-evreu.”

Sanhedrin 90a: „Cei care citesc Noul Testament (carte necanonica) nu vor avea o portie din lumea care va veni.”

Sanhedrin 105ab: „Iisus a facut sex cu magarul sau.”

Sanhedrin 106a: „Mama lui Iisus a fost o tarfa.”

Sanhedrin 106: gloatele vorbeau dupa moartea recenta a lui Iisus: „Ai auzit cat de batran era Balaam (Iisus)? El a raspuns: Nu este defapt declarat dar din moment ce este scris, oamenii plini de sange si inselatori nu vor trai nici jumatate din viata, de aceea el a trait 33 sau 34 de ani.”

Schabouth Hag. 6d: „Evreii pot jura fals prin a folosi diverse subterfugii.”

Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 156: „Cand un evreu a apucat un non-evreu, alt evreu se poate duce la acelasi non-evreu sa-l imprumute cu bani si in schimb sa-l insele, pentru ca non-evreul sa fie ruinat. Pentru ca proprietatea non-evreului, potrivit legii noastre, apartine nimanui si primul evreu care trece are drepturi depline sa ia el proprietatea.”

Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348: „Toata proprietatea tarilor straine apartine natiunii evreiesti, care in mod consecutiv este intitulata sa o preia fara nicio remuscare.”

Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 388: „Este permis sa omori un evreu care denunta oriunde. Este permis sa il omori chiar si inainte ca acesta sa denunte.”

Schulchan Aruch, Johre Deah, 122: „Unui evreu ii este interzis sa bea dintr-un pahar cu vin care a fost atins de un non-evreu pentru ca atingerea a facut vinul impur.”

Seph. Jp., 92, 1: „Dumnezeu a dat evreilor putere asupra tuturor posesilor si sangelui tuturor natiunilor.”

Shabbath 41a: „Legea care sa reguleze regula cum sa urinezi intr-un mod sfant a fost data.”

Shabbath 86a-86b: „Pentru ca evreii sunt sfinti nu fac sex in timpul zilei decat daca poate fi facut intuneric in casa. Un scolar evreu poate face sex in timpul zilei daca isi foloseste imbracamintea sa faca ca un cort pentru a fi intuneric.”

Shabbath 104b: „Mama lui Iisus, Miriam frizerita a facut sex cu multi barbati.”

Shabbath 116a: „Evreii trebuie sa distruga cartile Crestinilor, spre exemplu Noul Testament.”

Simeon Haddarsen, fol. 56-D: „Cand va veni Mesia, fiecare evreu va avea cate 2800 de scavi.”

Soferim 15, Rule 10. Acestea sunt vorbele rabinului Simon ben Yohai: Tob shebe goyyim harog („Chiar si cei mai buni dintre non-evrei trebuiesc omorati”). Pasaj in limba ebraica luat din Talmudul Babilonian citat in anul 1907, Jewish Encyclopedia, publicat de Funk si Wagnalls si compilat de Isidore Singer, sub intrarea „Gentile,” (p. 617).

Sotah, 12a: „Banii evreilor cu adevarat cinstiti, sunt mai pretiosi pentru ei chiar mai mult decat propriile lor trupuri.”

Talmud IV/1/113b: „Evreului ii este permis sa exploateze greselile unui non-evreu si sa-l pacaleasca.”

Talmud IV/2/70b: „Evreului ii este permis sa practice camata la non-evrei.”

Talmud IV/4/52b: „Pedepsibil pentru evreu este doar adulterul catre femeia altui evreu. Sotia non-evreului este exclusa.”

Talmud IV/8/4a: „Dumnezeu nu se supara pe evrei niciodata ci numai pe non-evrei.”

Talmud Gittin 57a: „Iisus este in iad, fierbe in excrement fierbinte.”

Tosefta. Aboda Zara B, 5: „Daca un non-evreu omoara un non-evreu sau un evreu, este responsabil; dar daca un evreu omoara un non-evreu nu este responsabil.”

Tosefta, Abda Zara VIII, 5: „Cum sa interpretezi „Furtul Mondial”. Unui non-evreu ii este interzis sa fure, sa talhareasca sau sa ia femei sclave, etc., de la un non-evreu sau de la un evreu. Dar unui evreu nu ii este interzis sa faca toate acestea unui non-evreu.”

Yebhamoth 11b: „Actul sexual cu o fetita este permis daca ea are 3 ani.”

Yebamoth 59b: „O femeie care a facust sex cu o bestie este demna sa se casatoreasca cu un preot evreu. O femeie care a facut sex cu un demon este si ea tot demna de casatorie cu un preot evreu.”

Yebamoth 63a: „Adam a facut sex cu toate animalele din Gradina Eden.”

Yebamoth 98a: „Toti copii non-evrei sunt animale.”

Zohar 1,160a: „Evreii trebuie sa incerce mereu sa-i insele pe Crestini.”

Zohar II, 4b: „Rata de nastere a non-evreilor trebuie sa fie oprimata masiv.”

Goy = Cuvant in limba ebraica ce inseamna „oameni straini care nu sunt evrei”, asemanati cu vitele de obicei. Exemplu: Cum numesc europenii si americanii pe africani, cioroi sau ciori asa spun evreii „goy” tuturor oamenilor.
Goyim = Versiunea la plural a cuvantului „goy”
Gentile = Cuvantul Goy/Goyim indulcit si tradus in limba engleza
Akum = non-evreu in limba ebraica
Cuthean = non-evreu in limba ebraica
Niddah = mizerie in limba ebraica
Talmudul = Carti scrise de rabini, considerate per total o singura carte mai mare care poarta numele de „Lege” sau de „Cartea Sfanta”.

Si un print-screen din Talmud.

Parerea mea este ca toata aceasta filozofie a fost creata ca un fel de metoda de aparare si in acelasi timp de justificare a oricarei actiuni care ar parea neconforma cu legile date de Dumnezeu (Adonai sau Iahwe).Cu alte cuvinte neevreii nu sunt oameni si nu se aplica nici o lege asupra lor,poti sa ii furi,poti sa ii omori,poti sa ii inseli si nu este nici o probleme.Avand posibilitatea destul de rar de a duce razboaie clasice cu dusmanii lor si aflanduse rareori in alta stare decat cea de sclavie (vorbim in special de antichitate,pana sa vina evreii in numar mare in Europa) singura modalitate de supravietuire si de succes era razboiul total sau mai bine zis razboiul camuflat.Scopul scuza mijloacele.

Astfel de tactici de indoctrinare si de manipulare au mai fost folosite de multe ori,daca va amintiti in al doilea Razboi Mondial si dupa nazistii dar si japonezii au fost demonizati maxim de americani fiind portretizati ca si monstrii bla-bla-bla.Ceea ce putine lume stie este ca in SUA pe perioada raboiului si dupa au existat lagare de concentrare (mai mult un fel de centre de detentie) pentru americanii de origine japoneza (cateva sute de mii) unde au murit din cauza tratamentului prost si a conditiilor precare mii de americani de origine asiatica (nu prea se facea distinctie intre japonezi si coreeni de exemplu).Cam ipocriti americanii astia nu?

Asadar demonizand neevreii isi justificau orice faradelege pana la punctul in care au ajuns sa fie prigoniti sistemetic peste tot prin lume,si am sa va dau doar cateva exemple.

In cartea sa „Ce se va intampla cu lumea aceasta” scrisa de Joachim Langhammer(evreu evident),sunt prezentate cronologic persecutiile la acre au fost supusi evreii.Noi vom sari peste revoltele evreilor din timpul ocupatiei romane si peste cruciade,pentru ca pe noi ne intereseaza doar tarile unde evreii au venit si au ajuns in cateva generatii sa fie detestati de bastinasi.

-1348 : peste 1 milion de evrei ucisi in toata Europa
-1648: cazacii ucid 400 000 de evrei in Polonia
-1650: cazacii mai ucid 200 000 de evrei in Rusia
-sa nu uitam de edictul de expulzare din 1290
-si bineinteles asa numitul Holocaust (cam multe popare au aderat la persecutarea evreilor in afara de nemti nui asa?)

Sa nu uitam ca tezele rasiste si mai ales antisemitismul a fost foarte populare la inceputul secolului XX.Hitler a ajuns la putere tocmai datorita acestui mixt de antisemitism/situatia economica/dominatia evreilor in societate.Nu se mai vorbeste mult acum despre acest subiect dar e bine sa stim ca in perioada interbelica economia germana era dominata de intreprinzatori evrei(comert,banci,industrie,latifundiari).De asemenea ei erau prezenti si in politica,presa,viata culturala (scriitori,poeti,cantareti etc.) dar si practicand cu succes meserii ca avocat,doctor,inginer sau arhitect.Automat se bucurau de o pozitie sociala favorizata fata de mare majoritate a nemtilor care se confruntau cu probleme ca somajul,saracia,foametea sau inflatia.Nici nu e de mirare ca,majoritatea germanilor ii vedeau ca pe niste paraziti sau ca pe niste hoti care le-au furat tara,iar Talmudul nu facea decat sa confirme ceea ce simteau ei.

Chiar si astazi vedem exact acelasi lucru,dorinta de a domina este atat de puternica incat trece peste legi si uneori peste vointa poporului.Ca sa dam exemplul Romaniei am sa va dau o lista de nume care au influentat si influenteaza tara:

Petre Roman  -fost prim ministru al Romaniei,fost senator
Silviu Brucan (Saul Brukner) – fost nomenclaturist comunist,a jucat un rol cheie in revolutia din 1989 fiind cel care a insistat ca sotii Ceausescu sa fie lichidati
Frank Timis – om de afaceri,se afla in spatele Rosia Montana,detine actiuni in  African Mineral LTD,Regal Petroleum,Eastern Petroleum,European Goldfields,Gabriel Resources.
Alexandru Sassu – actualul director TVR,fost membru al grupului parlamentar de prietenie cu Israel
Trita Fanita – fost senator PSD
Octavian Stireanu -fost senator PSD
Cazimir Benedict Ionescu
Remus Opris – fost deputat si secretar de stat
Victor Surdu -om politic,fost deputat,om de afaceri
Zoe Petre – istoric,publicist,fost decan al Facultatii de Istorie din cadrul Universitatii Bucuresti,consilier prezidential intre 1996-2000
Petru Berteanu -jurnalist
Razvan Teodorescu – istoric,profesor universitat,membru al Academiei Romane,fost senator
Dumitru Mazilu – politician cu rol cheie in Revolutia din 1989
Vasile Gionea -jurist si fost deputat
Sion Bujor – fost nomenclaturist comunist,pion cheie in Revolutia din 1989,actualmente om de afaceri
Gelu Viocan Voiculescu – participant marcant al Revolutiei din 1989,fost deputat si viceprim-ministru
Paul Everac – dramaturg
Nicolae Melinescu – fost moderator TV
Alina Mungiu Pippidi -politolog
Cristian Mungiu – regizor si scenarist
Stefanescu Cecilia -prozatoare si publicista
Radu Naum – prezentator TV
Adrian Sarbu – om de afaceri in mass-media
Mihai Tatulici -jurnalist,prezentator si realizator TV,scriitor
Andreea Esca – crainica stiri,realizator-prezentator
Andi Moisescu – prezentator TV
Andrei Gheorghe -prezentator si realizator radio si TV
Adrian Rosenberg – prezentator TV
Marcel Avram – om de afaceri
Cornel Nistorescu -jurnalist
Sorin Rosca Stanescu – jurnalist
Adrian Halpert – juranalist
Hadrian Mateescu – jurnalist,director Adevarul Holding
Sergiu Andon – om politic
Geo Raetsky – moderator TV
Victor Babiuc – fost ministru al apararii,fost deputat
Emil Constantinescu – fost presedinte al Romaniei
Teodor Stolojan – politician,fost prim ministru,a lucrat pentru Banca Mondiala,actualmente membru al Parlamentului Europen
Viorel Lis – fost primar al Bucurestiului
Dinu Patriciu – fost depuatat,om de afaceri
Mihai Razvan Ungureanu – fost ministru de externe,istoric
Mircea Geoana -fost ministru de externe,fost ambasador in SUA,presedinte al Senatului
Radu Berceanu – fost deputat si senator,fost ministru al Transporturilor
Silviu Prigoana -deputat,om de afaceri
Nicolae Cajol -medic microbilog,fost deputat,fost membru al Academiei Romane,fost presedinte al Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania
Victor Ciutacu – jurnalist,redactor sef al ziarului Jurnalul National
Geo Saizescu -regizor,scenarist,actor
Iosif Sava -muzicolog, realizator de emisiuni radio şi TV
Ovidiu Ioanitoaia – jurnalist sportiv,a influentat foarte mult presa sportiva din Romania ultimilor 20 de ani
Elan Schwartzenberg -om de afaceri,detine actiuni la Realitatea TV
Razvan Vasilescu – actor
Alexandru Arsinel – actor
Ioana Maria Vlas – fost presedinte si administrator al FNI
Horia Roma Patapievici – sciitor,filozof,presedinte al Institutului Cultural Roman
Dolphi Drimer – fost secretar de stat in Ministerul Industriei,om de afaceri
Oliviu Gherman – fost diplomat si senator
Ioan Stoica – fondator Caritas
Mircea Albulescu – actor
Oana Sarbu – actrita si cantareata
Andrei Blaier – regizor si scenarist
Andrei Zinca – regizor
Dan Pita – regizor si scenarist
Eugen Ovidiu Chrovici -Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România
Edmund Deda – compozitor
Ion Cristoiu – jurnalist,scriitor si analist politic
Dan Bittman – cantaret,actor,compozitor
Adrian Severin – fost ministru de externe,fost europarlamentar
Paula Iacob – avocata,fosta securista
Elena  Lupescu – amanta si apoi sotia fostului Rege Carol al II-lea al Romaniei
Sergiu Celac – fost ministru de externe
Valeriu Lazarov – producator TV
Emanuel Isapescu -jurnalist
Dumitru Tinu – fost director al ziarului Adevarul si presedinte al Clubului Roman de Presa
Maia Morgenstern -actrita (de remarcat numele Morgenstern inseamna in germana Luceafarul de Dimineata…..adica Lucifer)

Nui asa ca pe multi dintre ei ii cunoasteti?Incredibil cati dintre ei sunt personalitati publice.Incredibil cum tot ce inseamna presa si TV deci mass media este dominata de ei.De asemenea actori,scenaristi,regizori,practic aproape toata industria cinematografica e dominata de ei.Politicieni si oameni de afaceri nu mai vorbesc.Oricum lista este incompleta,pentru o lista mai completa si mai detaliata puteti intra aici

Dorinta evreilor de a pune mana pe finantele lumii se regaseste in ambitia de a conduce finantele fiecarei tari in parte, astfel incat sa se constituie intr-o oligarhie dominanta, intr-o aristocratie a banului. Este un fapt cunoscut ca Banca Federala a Statelor Unite ale Americii, care are rolul de banca de emisie a monedei nationale – dolarul american – este formata din banci evreiesti.  Pentru indeplinirea obiectivelor propuse in Romania, pe tot parcursul anilor 1990-1992 s-a purtat un intens razboi mediatic de dezinformare.
Un motiv pentru care evrei vor sa conduca lumea este pentru ca sa nu mai fie tratati ca inainte, sa nu mai fie exterminati, sa nu mai mai fie considerati inferiori, si ca religia lor sa infloreasca.

Exista 2 feluri prin care pot iinrobi o tara : una este prin indatorie si alta esti prin razboi.

Asadar,Israelul cumpara Manhattan,cumpara Ungaria,cumpara Romania,cumpara Polonia………..

st_ro_start(13709, „”, „”, „”);
Statistici web

Reclame