Etichete

Am sa va prezint cazul unei fete care traieste o drama pe care nu o doresc nici dusmanilor.

Pe scurt,numele ei este Andreea,are 22 de ani,si a scapat cu mare sansa dintr-un accident in care logodnicul ei a murit. (vezi www.danielnechita.ro si articol adevarul.ro).Mama Andreei,doamna Elena Gheorghiu se lupta pentru ea de atunci.Andreea are nevoie de bani pentru operatia care ii va da sansa la o a doua viata.

Subsemnata Gheorghiu Elena, domiciliata în Galati str Nae Leonard nr 19 bloc C 15 ap 42, reprezentand pe fiica mea Bujor Laura Andreea in varsta de 22 ani, cu acelaşi domiciliu, va rog sa acordati un ajutor umanitar (sponsorizare, mecenat) pentru efectuarea urmatoarelor actiuni absolut necesare :
·         interventii chirurgicale la bazin si arcada pubiana in Italia , clinica „S Luigi Gonzaga” din localitatea Orbassano, Torino;
·         terapii de recuperare bianuale – kineto-terapie, bai, namol, masaj, gimnastica ;
·         procurarea de medicamente ;
·         investigatii de control , post spitalizare – CT, RMN, radiografii digitale, s.a.
·         cheltuieli anexe (transport avion, auto, cazare, masa etc)
Scurt istoric
In data de 24 dec. 2010 a suferit un accident auto (ca ocupant) foarte grav in urma caruia a suferit multiple traumatisme, asa cum sunt prezentate in documentele atasate acestei cereri.
In acest moment copilul meu are piciorul stang mai scurt cu aprox 2-3 cm, din cauza colului femural deplasat in sus – ceea ce determina obligatoriu purtarea unui adaos in incaltaminte (talonet), oasele arcadei pubiene sunt „adunate” – ceea ce face imposibil un act sexual in viitor, iar osul „promontoriul sacral” este iesit in afara mult, ca o coada, – ceea ce face ca si statul pe scaun sa se faca cu dureri. Nu are voie sa faca efort, trebuie sa evite statul in picioare si statul pe scaun  timp indelungat, rasuciri de mijloc bruste, aplecari, sa ridice greutati etc .
In urma mai multor expertizari facute de medici din diferite clinici – Spital „Floreasca” Bucuresti, Spital „Foisor” Bucuresti, Brigada Medicala „BGS”, Clinica „S Luigi Gonzaga” din localitatea Orbassano, Torino – s-a tras concluzia ca reconstructia bazinului nu mai este posibila intrucat riscul unei paralizii este de circa 85% si ramane in discutie doar interventia chirurgicala pentru reasezarea oaselor arcadei pubiene – absolut necesara pentru o viata sexuala ulterioara normala. Aceasta este deosebit de laborioasa si cu destul de multe riscuri, fapt pentru care am optat pentru a o efectua in Italia – Torino, la clinica dr Alessandro Masse, mai sus mentionata, aceasta fiind si recomandarea celorlalti specialisti consultati.
Pretul acestei operatii este in estimat la circa 15.000 Euro.
O alta recomandare a medicilor de specialitate este de a urma cel putin de doua ori pe an tratamente de recuperare – kineto-terapeutice, inot, namol, gimnastica etc – care costa in jurul a 1.500 Euro pe fiecare serie de tratament , la care se adauga si consilierea psihologica, necesara cu atat mai mult cu cat in acest accident a decedat logodnicul ei.
In paralel cu sedintele de kineto-terapie trebuie sa urmeze si tratamente cu medicamente pentru ameliorarea durerilor, pentru reglarea functiilor hormonale afectate din cauza lipsei ovarelor,        pentru cresterea masei osoase, pentru vitaminizare etc, si a caror costuri se ridica in jurul a 1000 Euro lunar.  
Din cauza problemelor financiare din sistemului de sanatate, nu putem beneficia permanent si integral de statutul de asigurat, fapt ce ne obliga, ca pentru sanatatea fetei, sa facem aceste cheltuieli din propriul buzunar si totodata ne determina sa apelam cu disperare la oameni cu suflet mare care vor sa ne ajute cu ceva.
Trebuie sa mentionez ca eu lucrez la Politia Locala Galati, iar salariul meu este de 175 euro lunar si sunt singura sursa de venit a familiei (sotul a ramas fara serviciu dupa perioada de spitalizare a fetei). Fata mea a reluat cursurile la „Master – Universitatea Romano-Americana – Finante Banci si Relatii Internationale Financiar Bancare” la care taxele anuale sunt in jurul a 1000 euro pe an, la care se mai adauga si costul cazarii si hranei in jur de 500 euro pe luna.
In speranta ca veti da curs favorabil cererii mele, va multumesc din inima anticipat.
Anexez la acest memoriu urmatoarele documente justificative:
         copie dupa „Bilet externare Spitalul Judetean Braila”;
         copie dupa „Bilet Epicriza Anestezie si Terapie Intensiva Spital Floreasca – Bucuresti”;
         copie dupa „Bilet externare Sectia Chirurgie – Spital Floreasca – Bucuresti”;
         copie dupa „Bilet externare Baza de Tratament Techirghiol”;
         copie „Document medical Italia – Azienda Ospedaliera San Luigi di Orbassano”;
         copie „Document medical Italia – Medico Chirurgo Dott Paolo Rossaro”;
Dosarul medical mai contine si 30 de filme CT si Radiografii pe care le pot pune la dispozitie oricand se considera necesar.
Va multumesc
Cu stima
Elena Gheorghiu
      tel contact : 0722527703
       Conturi deschise in acest scop :
  • in lei:      RO85RNCB0775033037570001
  • in euro:   RO58RNCB0775033037570002
  • in USD:  RO31RNCB0775033037570003
Titular de cont : GHEORGHIU ELENA
 
Voi atasa si poze ale documentelor care atesta autenticitatea cazului.
 
 
1.Buletinul de externare de la Spitalul Clinic de Urgenta
 
 
 
2. Epicriza – Spital Floreasca 
 
 
 
3.Fisa chirurgicala Floreasca
 
 
 
 
4. Externare Techirghiol
 
 
 
5.Documente clinica straina
 
 
 
   Mai multe detalii puteti afla pe blogul doamnei Elena Gheorghiu
 

http://elenagheorghiu65.blogspot.com

 
 Aveti si catve documente la download:
 
ACT MECENAT  (act donatie).
FORMULAR 230 (cerere privind destinatie celor 2% din impozitul anual)

Si inca odata cateva date importante:

Elena Gheorghiu
      Contact :
      tel: 0722.527.703; 0723.610.765
      e-mail: elenabujor73@yahoo.com; toniburcea@yahoo.com
     
      PS Conturi deschise in acest scop :
  • in lei:      RO85RNCB0775033037570001
  • in euro:   RO58RNCB0775033037570002
  • in USD:  RO31RNCB0775033037570003
  • cont BIC (SWIFT): RNCB ROBU 
      Titular de cont : GHEORGHIU ELENA
 
Va multumesc anticipat.
Reclame