Despre Netbridge patronii Okazii.ro

Sa vorbim putin despre grupul de firme Netbridge.Pe site-ul lor www.netbridge.ro vedem ce proiecte au si ce structura au.Grupul este constituit in trei firmeNETBRIDGE DEVELOPMENT
NETBRIDGE INVESTMENTS
NETBRIDGE SERVICES


Prescurtarea grupului este NCH,si asa ii vom spune si noi penru ca e mai scurt.Haideti sa vedem ce detine NCH:


www.auto.ro : un site de intermedieri vanzari auto care vrea sa rivalizare cu autovit,are cam 45 000 -50 000 de unici pe zi.


www.bloombiz.ro : care este de fapt  www.business24.ro este un site de stiri economice care incearca sa ia si el o felie din nisa pe care se mai inghesuie www.zf.ro /www.fin.ro /www.money.ro/www.capital.ro insa fara prea mare succes,site-ul este semi-anonim avand doar vreo 2000 de unici pe zi.www.curs-valutar.ro : este legat de business24.ro si este reponsabil pentru o treime din traficul modest al site-ului mama.


www.hit.ro : cu aproximativ 1500 unici pe zi,site-ul este dedicat domeniului IT&C mai exact gadgeturilor ,jocurilor, software , internet.Incearca sa concureze go4it.ro dara fara succes atata timp cat acestia din urma au cam 35 000 de unici pe zi.


www.smartbuy.ro : un comparator de preturi cu sub 1000 de unici pe zi (55 000 unici pe saptamana),care incearca sa concureze http://www.price.ro 6000-7000 unici pe zi (245 000 unici pe saptamana).


NCH a incercat si de data asta a resusit sa ia o felie din piata de platforme de locuri de munca,are mai multe domenii toate care duc la cel mai succes si anume www.myjob.ro
Enumeram deci:
 www.hr-romania.ro
 www.joblight.ro
 www.locuri-de-munca.euToate sunt redirectionate catre www.myjob.ro care strange 7000-8000 unici pe zi si aproape 200 000 unici pe saptamana. 


www.kestionare.ro : o petarda care se vrea primul serviciu de sondaje din tara,are sub 2000 de unici pe saptamana si maxim cateva sute pe zi.


www.trafic.ro : un site care monitorizeaza traficul pe site-urile inscrise,primul din Romania care a reusit sa ofere un anumit nivel de calitate,este in acest momet si cel mai mare.www.gazduire.ro : un site care ofera hosting pentru doritori,printre clienti : Libra Bank,Vel Pitar ,Myjob, Okazii.ro.Calitatea serficiilor lor este foarte buna,ne dam seama de asta mai ales atunci cand okazii.ro cade cu zilele (s-a intamplat in 2011 pentru cine isi mai aminteste).Oficial acest site nu apare in grupul de firme NCH dar are aceasi adresa ( vezi aici ) si are cont la aceasi agentie Libra Bank ca NCH si anume Libra Bank Pantelimon.


www.okazii.ro : o replica mai mult sau mai putin reusita dupa www.ebay.com , este un site de comert online,mai mult un fel de bazar online.Spun mai putin reusita deoarece spre deosebire de www.ebay.com care pune mare accent pe siguranta tranzactiilor,oferirea unui serviciu de calitate pentru utilizatori si in general oferirea unui serviciu transparent,cei de la okazii.ro au copiat doar ideea de baza si structura.Nu se intereseaza de nimic din ceea ce se petrece pe site,se reped ca nemancatii sa te comisioneze pentru orice,nu le pasa ca pe okazii.ro se vand marfuri interzise,furate sau ca site-ul a ajuns un fel de piata gri pentru toti dubiosii.Atata timp cat ei fac bani,altceva nu mai conteaza.Se mandresc ca sunt cel mai mare site de comert online din Romania si in acelasi timp cel mai mare site (dupa trafic) din tara.

 www.boom.ro : este site-ul care (nu merge la accesare) a apartinut fostei agentii de publicitate Boom Advertising ,un falimet cu cantec despre care au scris printre altii money.ro si zoso.ro.
In conluzie principalele active ale NCH sunt auto.ro ,myjob.ro,okazii.ro si trafic.ro.Despre gazduire.ro nu prea avem date asa ca nu pot sa apreciez cat de productiva este afacerea.NCH nu se de in laturi de la afaceri la limita legii,nu are nici o problema in a isi tepui partenerii sau clientii atata timp cat fac bani din asta.Toate astea se fac sub masca atent cosmetizata a ,citez de site-ul lor: „principalul furnizor de servicii online profesioniste din Romania (…).Peste 7,5 milioane de utilizatori de internet folosesc direct serviciile grupului de companii Netbridge in fiecare luna.” ,am incheiat citatul.

In articolul urmator vom vorbi despre cei care detin Netbridge si anume  New Century Holdings.

Continuarea in articolul de mai jos :

Sa vorbim despre New Century Holdings

Te-ar putea interesa si:

Okazii.ro : toleram teparii pentru ca de pe urma lor traim

Okazii.ro: de la tepari pentru tepari cu drag

6 gânduri despre “Despre Netbridge patronii Okazii.ro

  1. Pingback: Sa vorbim despre New Century Holdings | Colectionarul

  2. Pingback: Sa vorbim despre New Century Holdings | Colectionarul

  3. Pingback: Analiza a pietei de anunturi online : Okazii, Mercador, Tocmai si restul | Colectionarul

  4. Pingback: Evreul greu GEORGE ROHR stapaneste colosul NEW CENTURY HOLDINGS ce face afaceri in Rusia, Romania si tarile din est. Imperiul detine si site-urile CRESTIN ORTODOX, ZIARE COM, CLOPOTEL RO (ce ne invata copii cum e cu sexul anal) | Saccsiv - Weblog

  5. Pingback: Evreul greu GEORGE ROHR stapaneste colosul NEW CENTURY HOLDINGS ce face afaceri in Rusia, Romania si tarile din est. Imperiul detine si site-urile CRESTIN ORTODOX, ZIARE COM, CLOPOTEL RO (ce ne invata copiii cum e cu sexul anal) | Saccsiv - Weblog

  6. Pingback: Evreul greu GEORGE ROHR stapaneste colosul NEW CENTURY HOLDINGS ce face afaceri in Rusia, Romania si tarile din est. Imperiul detine enorm de multe site-uri, printre care si “CRESTIN ORTODOX”, “ZIARE COM”, “CLOPOTEL RO” (ce ne invata copiii cu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s