I-phone waterproof

Niste glumeti cu simtul umorului mai dezvoltat au creat o falsa campanie publicitara prin care promovau noul sistem de operare iOS7 pentru i-phone ca si waterproof.

apple watrproof

„In an emergency, a smart-switch will shut off the phone’s power supply and corresponding components to prevent any damage to your iPhone’s delicate circuitry,” it explained.

At the bottom of the poster was a promise that „waterproofing [is] covered by Apple’s warranty policy”.

Chiar daca vi se pare incredibil foarte multi oameni au luat de buna si au vrut sa testeze noua capacitate a telefoanelor din dotare si uite asa multe i-phone-uri au facut o ultima baie.Cateva minime cunostiinte de cultura generala i-ar fi facut poate sa se gandeasca de doua ori,sau macar sa se gandeasca,pentru ca un aparat sa fie rezistent la apa este nevoie de o anumita constructie care sa ii permita sa fie etans la interior.Cand ai asemenea utilizatori numiti generic mactarzi nu e prea greu sa le vinzi acelasi produs an de an dar ambalat altfel si sa faci miliarde pe carca lor nu?

Sursa articolului.

P.S.: Acesta este postul cu numarul 700 pe acest blog,ne „auzim” la postul cu numarul 1000.

11 gânduri despre “I-phone waterproof

 1. Până la cel de-al omiilea post numai vorbim, ne preschimbăm în tăcere? Dacă asta ţi-o doreşti, aşa să fie; rămâne de văzut, asta însemnând că încă nişte vreme de acum ai de gând să rămâi în lumea asta virtuală pe baricade, activ.

  Şi când vei scrie postul cu numărul 1000, să îţi faci cadou un aifon de care vei putea, nu de care vei vroi. C’aşa şi eu mi-aş dori unul dintr-ăsta, dar ce am în schimb nu ai vrea să ştii. Glumesc.

 2. Doar nu te îndoieşti că nu mi-aş fi dat seama că ai spus-o doar aşa? Eu îţi doresc să rămâi în lumea asta virtuală pentru atâta timp cât ţi-o vei dori, doar atunci vei păli în tăcere, la sfârşit.
  Cândva, la ceva vreme, puţină, după ce începusem să las urme sfioase în nisipul ăsta wordpresian şi în jurul meu era mai mult muţenie, că nimeni nu mă ştia, pe nimeni nu ştiam, am dat peste locul în care un tip scrisese de un Crăciun cam aşa:” şi ca orice om singur, mi-am făcut şi eu un blog”.
  M-a cuprins tristeţea atunci.
  Văd că ai început să scrii nici de doi ani; mai ai încă doi ca să mă ajungi din urmă, aşa că măcar încă doi ani îţi doresc ca timpul tău aici, în lumea asta, să cunoască dimensiunea viitorului.

  1. Nu m-am indoit nici o clipa,nu ma consider singur,dupa cum scrie si la rubrica despre mine am inceput sa scriu in ideea ca unele subiecte nu am cu cine sa le discut si in acelasi timp in ideea de a strange anumite articole care mi-ai placut de pe alte site-uri (asa a aparut categoria depozit de plagiat cu link din care intre timp am sters cam 70%),pana una alta felicitari ai postat comentariu cu numarul 400 pe acest site 🙂 ,iar peste 2 ani sper sa fim amandoi in continuare pe lumea asta vituala.

 3. Aşa am făcut, sunt urma în cuvinte cu nr.400? Am devenit aşa de vorbicioasă ţie în ultimele zile, şi chiar dacă voi înceta să scriu acolo, pe tărâmurile mele, nu îi voi uita pe acei pe care îi mai umblu, acei care au devenit din ce în ce mai puţini în urma vreme.
  Oricum, fiecare are o cu totul altă orbită a cuvintelor, bine că pe a ta eşti despovărat de metafore. Glumesc.

  Şi pentru că ai scris cândva despre cititorii tăi, eu mi-am dorit mereu un singur cititor.

 4. Pingback: IOS 8 si functia Wave | Colectionarul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s